Aanbod

Bij Sportloads vind je een breed aanbod aan sportactiviteiten.

Krachttraining & Cardio Fitness

Wil je niet zomaar fitnessen, maar ga je voor serieuze krachttraining? Dat kan in het krachthonk van Sportloads! Maar vergis je niet, krachttraining is voor iedereen toegankelijk en is tegenwoordig echt niet alleen maar weggelegd voor mannen. Gaat jouw voorkeur toch uit naar Cardio Fitness? Sportloads heeft ook genoeg mogelijkheden om met behulp van cardio-apparaten aan je kracht en conditie te werken. Vraag ons gerust naar advies en de mogelijkheden.

Groepslessen

Sta jij vaak in de sportschool en weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen? Kies dan gewoon voor een groepsles! Wat is er nou leuker dan samen sporten met één van onze ervaren instructeurs? Bij Sportloads bieden we jou een breed aanbod aan diverse groepslessen. Bekijk ons groepsles-aanbod of er een les voor jou tussen zit. In het groepslesschema zie je vervolgens meteen op welke dag jouw favoriete les gegeven wordt.

Fysiotherapie

Een blessure opgelopen? Of kun je jouw alledaagse bezigheden niet meer pijnvrij doen? Bij Sportloads vind je ook een fysiotherapeut. Martijn helpt je graag om weer pijnvrij en soepel door het leven te gaan. Voor meer info kijk je op de website van Cents Fysio & Training. Let wel: een abonnement bij Sportloads betekent niet dat je automatisch ook  gebruik kunt maken van de fysiotherapeut in het pand. Het hangt van je zorgverzekering af of je de kosten van een behandeling vergoed krijgt.

Bootcamp

Hou jij van uitdaging, trainen in de buitenlucht, een sportief gezelschap om je heen en heb jij discipline en een goed doorzettingsvermogen? Dan is onze bootcamp training echt iets voor jou! Vaste avond, vaste tijd met een vaste groep. Kortom: een extra stok achter de deur. Op onze bootcamp-pagina vind je alle informatie over onze bootcamp-trainingen.

Personal Training

Heb je interesse in Personal Training? Ook dan is Sportloads voor jou het juiste adres. Net dat beetje extra support en uitdaging nodig, of trainen met een specifiek doel? Max van Max Lifestyle & Training helpt je graag. Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Kijk dan op onze pagina over Personal Training of kom gewoon eens binnenlopen.

Trainingsschema's

Een gratis trainingsschema? Bij Sportloads krijg je 'm standaard bij je abonnement! Geef aan op welk niveau jij ongeveer zit en wij maken een persoonlijk sportschema voor jou. Ben je er zat van, zoek je meer uitdaging of heb je een specifiek doel? Dan krijg je een nieuw trainingsschema voor in de sportschool! Onze trainingsschema's zijn eenvoudig aan te vragen bij de balie.