Compensatie mogelijkheden COVID-19 sluiting

Beste leden van Sportloads Grootegast,

Het blijft voor ons allemaal erg ingrijpend. Zojuist is bekend geworden dat alle maatregelen van kracht blijven tot 28 april.

De sluiting heeft voor ons ook verregaande gevolgen. Ondanks dat een aantal kosten verminderen, blijven toch de meeste vaste kosten doorlopen. Naast ons eigen bestaan willen we voor onze medewerkers ook de meeste zekerheid tijdens deze voor hen ook spannende tijd.

We willen jullie graag compenseren. We hebben uiteraard overwogen om alle abonnementen direct te bevriezen, maar dit zou desastreuze gevolgen kunnen hebben voor onze sportschool. Wij hopen dit met zijn allen op te lossen en doen daarom een beroep op jullie loyaliteit. Zodat je straks weer kunt sporten in je favoriete sportschool bij je favoriete instructeur.

WAAROM MOEILIJK DOEN, ALS HET SAMEN KAN

We zijn een low budget sportschool en hopen dat onze lage prijs jullie niet in de portemonnee zal raken. We zijn ons er wel terdege van bewust dat er leden zijn die ook in een onzekere situatie verkeren. Daar tegenover staat dat er voor een groot aantal leden de financiële situatie gelukkig niet verandert. Dit heeft ons doen besluiten meerdere opties aan te dragen. Op deze manier hopen we voor iedereen een passende oplossing te hebben.

Mail voor 17 april naar info@sportloads.nlmet je voor/achternaam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en één van onderstaande keuzes

  1. Geen compensatie, ik steun Sportloads voor 100%! Wij zijn je heel erg dankbaar.
  2. 50/50, samen slaan we ons er doorheen
  3. Volledige compensatie d.m.v. bevriezing van het abonnement per 1 mei 2020 en geldt voor de periode van sluiting tot heropening.

Hebben wij op 18 april geen bericht ontvangen, dan gaan we er vanuit dat je ons support.

Let op: de incassering was op moment van bekendmaking al gedaan, wees zo sportief om deze niet te storneren. De verwerking hiervan vraagt enorm veel tijd en onoverzichtelijkheid in deze hectische periode.

De komende periode werken wij hard door om thuislessen/oefeningen via sociale media voor jullie te maken. Enkele van deze home workouts vind je al op onze website. Daarnaast willen we jullie bedanken voor de vele positieve berichten en steunbetuigingen, erg hartverwarmend en doen ons heel erg goed.

Het is ons doel om hier met elkaar sterker uit te komen, samen kunnen wij dit aan. Wij hopen op jullie steun.

Wees ook voorzichtig, pas goed op elkaar en help elkaar daar waar mogelijk.

Namens het hele Sportloads team,
Martijn & Eefke