Update Corona maatregelen

Beste leden van Sportloads Grootegast,

Op dit moment zijn wij allemaal getroffen door het corona virus. Gezien de huidige ontwikkelingen van het virus en de duidelijke nieuwe maatregelen blijven wij tot 6 april gesloten. De tussenliggende periode proberen wij jullie via sociale media en de website te bereiken met leuke oefeningen en thuis te volgen lessen. We zijn druk bezig met de opnames hiervan zodat je thuis kunt zweten met een volledige les van Jantien, Dettha, Ankelien, Deborah of een korte workout van één van de fitness instructeurs.

Natuurlijk snappen wij dat er van jullie kant ook veel vragen zijn, wordt het abonnement tijdelijk gestopt en/of bevroren, komt er een pauze of komt er een tegoed voor terug. We kijken naar verschillende opties waarbij wij beseffen dat sommige keuzes over een langere periode gevolgen kunnen hebben voor ons bestaan.

Door de uitzonderlijke omstandigheden waar iedereen zich op dit moment in bevindt, hebben wij tijd nodig om hierover een passend antwoord te formuleren. Zeker omdat niemand nu weet hoelang deze periode gaat duren, 31 maart wordt hierover door de regering een uitspraak gedaan.

Jullie als klant zorgen ervoor dat wij kunnen bestaan, wij hopen op jullie geduld en begrip tijdens deze onbekende nieuwe situatie. Wij laten ons informeren door de overheid en branchevereniging. Volgende week hopen wij meer informatie te kunnen geven over eventuele regelingen, geen paniek het gaat zeker goed komen.

Via deze weg willen wij jullie ook bedanken voor alle hartverwarmende en begripvolle reacties. Wij missen jullie enorm en hopen elkaar snel weer te zien. Pas goed op jezelf en anderen.

Namens het hele Sportloads team,

Martijn & Eefke