Buiten Trainingen

Vindt je het lastig om je te motiveren? Wil je liever niet binnen werken aan je conditie en kracht? Doe dan mee met onze buitentrainingen. Maak een keuze uit bootcamp of hardlopen en geniet van de omstandigheden en jezelf tot het uiterste dwingen.

Bootcamp Grootegast

Bootcamp in Grootegast? Het is gewoon mogelijk! Eén avond in de week bouwen we het grote grasveld naast Sportloads om tot een waar trainingsveld. Van banden tot ropes, alles om de uitdaging compleet te maken. Onze bootcamp-trainer zorgt er voor dat jij tot het uiterste gedreven wordt. De discipline? Daar ben je zelf verantwoordelijk voor! Zien we jou tijdens de volgende training?

Hardlooptraining Grootegast

Heb jij altijd al willen hardlopen, maar heb je geen idee hoe je moet beginnen? Tijdens de hardlooptrainingen van Sportloads helpt onze ervaren trainer je gewoon een handje. Van intervaltraining tot sprintjes trekken, alles om jouw conditie op te krikken en continue progressie te boeken!

Spreekt één van deze lessen jou aan en heb je een groepslesPLUS-abonnement? Kijk dan hier in ons groepslesschema wanneer jouw favoriete buiten training gegeven wordt en sluit gerust eens aan.